4−log36 4 − log6 18 | ||
( | )*( log8 27 + log2 9 ) | |
log4 3 |
log62 | ||
log364=log3622=2log362=2• | = | |
log636 |
log62 | log62 | |||
=2• | =2• | =log62 | ||
log662 | 2log66 |
64 | ||
log6( | )=log662=2 | |
36 |
log227 | 3log23 | |||
log827= | = | =log23 | ||
log28 | 3 |
log23 | log23 | |||
log43= | = | |||
log24 | 2 |
4−log62−log618 | |
*(3log23) | |
0,5log23 |
4−log636 | |
*3 =(4−2)*6 =12 | |
0,5 |
6*6*6*6 | ||
4−(log62+log62+log69)=log6 | =log636=2 | |
2*2*3*3 |
2 | |
*3log23=4*3=12 | |
12log23 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |