matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisac w postaci iterowanej i obliczyc calke
asdaf:
∫∫
D
x
2
+y
2
dxdy gdzie D jest obszarem ograniczonym liniami y=0, y=−x+1, y=x+1
28 mar 12:49
jc:
forum/398642.html
28 mar 13:01
Adamm:
nawiasy są tutaj konieczne, (x
2
+y
2
)
28 mar 13:01