matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Macierze/ 1 ćwiczenia/ studia
patryk_z_polic:
A = | −1 3 | Wyznacz wszystkie macierze X takie, że AX = XA | 1 2 | 2.Podaj po kilka przykładów niezerowych macierzy kwadratowych stopnia 2 i 3, takich,że X kwadrat = 0
25 mar 17:06
Benio:
26 mar 12:49