matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Iloczyny
Adzi:)))):
Jezeli a,b,c sa dodatnimi liczbami calkowitymi takimi ze a=
b
c
to iloczyn b*c jest:
? ac ab ac
2
ab
2
25 lut 12:32
Agula:
ac
2
25 lut 12:40
Agula:
b=a*c a*c*c=ac
2
25 lut 12:41
Adzi:)))):
skad nagle dwa razy c
25 lut 13:11
Adzi:)))):
juz wiem dziekuje
25 lut 13:12