19 mar 17:11
salamandra: W trzeciej linijce błąd
19 mar 17:17
TłumokMatematyczny: zamiast plusa minus?
19 mar 17:19
salamandra: Tak, w cosinusie
19 mar 17:21
TłumokMatematyczny: okej, poprawiłam. a jak to dalej zrobić?
19 mar 17:30
salamandra: No rozpatruj oddzielnie te przypadki
19 mar 17:33
TłumokMatematyczny: wow...
19 mar 17:41
salamandra: a*b=0 gdy a=0 lub b=0
19 mar 17:44
TłumokMatematyczny: rozpisałam to już
19 mar 17:49
salamandra: Moment moment, sin30=1/2, wiec musisz przemnożyć cosinus przez 1/2, a nie rozbijać na przypadki
19 mar 17:53
salamandra: Nie zauważyłem ze tam x już nie ma przy sinusie
19 mar 17:53