matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż rónanie
maciura:
−1 ,4 x − 7 = −1,4 x +7
18 mar 16:55
salamandra:
−1,4x−7=−1,4+7 −14=0 nieprawda
18 mar 16:56
maciura:
Co nie prawda?
18 mar 16:57
a7:
równanie sprzeczne albo źle przepisaleś/aś
18 mar 17:00
wredulus_pospolitus:
https://matematykaszkolna.pl/forum/398343.html
18 mar 17:08