matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgowanie
pomocy:
Oblicz: (0,2
−1
* 5
√
3
)
√
3
: (125
1
3
* 5
√
3
) proszę o pomoc
24 lut 22:46
Zielona Gałązka:
podpowiedzi: 0,2= 1/5
√
5
*
√
5
=3 125= 5
3
24 lut 22:55