potegowanie i dzialania
pizdus: Oblicz
[ ( 3/4) − 2/3] 6 =
21/3 * 41/3 =
70 * 514 − 1513 * 3 / 513 =
24/3 * 22/3 =
(−11/4)−2 =
1/3 * 30 −2 −2
(12/3)−2 : (5/3)−4
5−1 − (0;2)−3
17 mar 15:41
daras: pizduś się sam
17 mar 16:27
janek191:
| | 3 | | 2 | | 9− 8 | | 1 | | 1 | |
1) [ |
| − |
| ]6 = [ |
| ]6 = ( |
| )6 = |
| |
| | 4 | | 3 | | 12 | | 12 | | 126 | |
17 mar 16:36
Eta:
Ma do pomocy
Janka
17 mar 16:37
janek191:
| | 1 | | 1 | | 7 | | 13 | | 91 | | 1 | |
2 |
| *4 |
| = |
| * |
| = |
| = 10 |
| |
| | 3 | | 3 | | 3 | | 3 | | 9 | | 9 | |
17 mar 16:38
17 mar 16:40
janek191:
Nie zwróciłem uwagi na nick. Już nie odpowiadam
17 mar 16:42