matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kąt α jest ostry. P(x,y) , gdzie, x=sin(180+α)*tan(360-α) oraz y=cos(270+α)*cot(
olcia04:
Kąt α jest ostry. P(x,y) , gdzie, x=sin(180+α)*tan(360−α) oraz y=cos(270+α)*cot(90−α) Do której ćwiartki należy punkt P
12 mar 10:40
a7:
https://matematykaszkolna.pl/strona/430.html
pierwsza współrzędna dodatnia, druga ujemna czyli IV ćwiartka ?
12 mar 13:03