matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dane są zbiory A i B takie, że A∩B = ∅ Wówczas: a) A∪B=B b) A-B=A c) B-A=A d) A∪
maja17:
dane są zbiory A i B takie, że A∩B = ∅ Wówczas: a) A∪B=B b) A−B=A c) B−A=A d) A∪B=A
12 mar 10:37
wredulus_pospolitus:
(B)
12 mar 11:23