Natalia: Może mi to ktos sprawdzić

Natalia: 2+(x-4)(x+4)=(x-1)
2
2+(x
2-16)=x
2-2
x+1
2+x
2-16=x
2-2
x+1
x
2-x
2+2
x=1-2+16
2x=15 / 2
x=7,5
19 lis 15:25
karloz: jest ok
19 lis 15:27
Natalia: możesz zrobic przyklad c a ja zrobir d
19 lis 15:28
karloz: masz w głównym wątku

przeanalizuj sobie a) i c) na spokojnie krok po kroku -
zobaczysz, że to wcale nie jest takie straszne

jak czegoś byś nie rozumiała to pytaj - będę w stanie to odpowiem (a jak nie ja to pewnie
ktoś inny)
19 lis 15:38
trwe: ΔΩ∞∫←←→⇒⇔∑≈≠⊂∈≥≤∞πδγβ
19 lis 16:39