Zbadać z dokładnością
Artur: Zbadać z dokładnością 1*e−5
y=ex+2x+1
x0=5
y'=ex+2
y(5)=159,413159
y'(5)=150,413159
Czy te dwie pierwsze wart. są dobre czy te 9 trzeba zaokrąglić ?
7 mar 18:52
ABC:
ale co masz zbadać z taką dokładnością?
7 mar 19:02
Artur: rozwiązanie równania y=ex+2x+1
7 mar 19:27
Jerzy:
Człowieku oprzytomniej.A jak byś rozwiązał równanie: y = x + 1 ?
7 mar 19:29
Artur: kurwa
7 mar 19:40
Artur: pierdole was
7 mar 19:40
Artur: debile
7 mar 19:40
Jerzy:
Zadałem ci proste pytanie,więc odpowiedz na nie,a nie warjuj.
7 mar 19:43