wykres funkcji trygonometrycznej
K+R: Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak narysować wykres funkcji f(x)=sin2x+|cosx|*cos|x|?
29 lut 10:53
K+R: Sorki pomyłka w zapisie f(x)=sin2x+|cosx|*cosx
ale coś mi świta i zaraz wrzucę co mi wyjdzie
29 lut 10:56
Jerzy:
Dla cosx ≥ 0 , f(x) = 1
Dla cosx < 0 , f(x) = − cos2x
29 lut 11:10
Bleee:
Akurat ta pomyłka w pisaniu funkcji nic nie zmieniła
29 lut 11:14
Jerzy:
Ciekawe, czy autor wie ,dlaczego nic nie zmienia
29 lut 11:17
a7:
29 lut 12:15
a7: ?
29 lut 12:15
Jerzy:
Raczej nie.
29 lut 12:33
29 lut 12:52
a7: ?
29 lut 12:52