| 7 | 5 | |||
sin | π + cos | π | ||
| 12 | 12 |
| 7 | 3 | 4 | π | π | ||||||
sin | π= sin | π + | π=sin ( | + | ) | |||||
| 12 | 12 | 12 | 4 | 3 |
| π | π | π | π | π | π | |||||||
sin ( | + | ) = sin | * cos | + cos | * sin | = | ||||||
| 4 | 3 | 4 | 3 | 4 | 3 |
| √2 | 1 | √2 | √3 | √2+√6 | |||||
* | + | * | = | ||||||
| 2 | 2 | 2 | 2 | 4 |
| 5 | 3 | 2 | ||||
cos | π= | π + | π= | |||
| 12 | 12 | 12 |
| π | π | π | π | π | π | |||||||
cos ( | + | ) = cos | *cos | − sin | *sin | = | ||||||
| 4 | 6 | 4 | 6 | 4 | 6 |
| √2 | √3 | √2 | 1 | √6−√2 | |||||
* | − | * | = | ||||||
| 2 | 2 | 2 | 2 | 4 |

