matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
magdak:
zaznacz na osi liczbowej zbiory A i B a następnie wyznacz zbiory: A ∩B;A ∪B; B/A,jeżeli A=(−2,1)i B = <1,4)
12 lut 18:40
Szkolniak:
A∩B=∅ A∪B=(−2;4) B\A=B
12 lut 18:45