matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Do wyboru odpowiedzi: 0 , 1/2 , 1 , 1/4
Chemik:
Funkcja dana wzorem f(x) = cosx, x≠ 0 jest ciągła w punkcie x=0 dla a= ? 2a, x=0
11 lut 11:36
Jerzy:
1/2
11 lut 11:39
Chemik:
Dziękuję !
11 lut 11:43