matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaa
saas:
sinx(sinx*tgx+cosx)=tgx
24 lut 16:57
malenka:
sinx
sinx(sinx *
+ cosx)=
cosx
sin
2
x
sinx(
+ cosx)=
cosx
sin
2
x + cos
2
x
sinx(
)
cosx
1
sinx*
=
cosx
tgx
24 lut 17:05