Niezrozumiały zapis
klaing: Jak się zabrać za coś takiego
f(10) (0)
f(x) := x2 cos(2x)
30 sty 19:29
Saizou :
Masz obliczyć dziesiątą pochodną funkcji f(x)=x2*cos(2x)
30 sty 19:35
klaing: A to zero?
30 sty 19:50
Saizou : w punkcie x0=0
30 sty 19:56
klaing: Czyli liczę 10 pochodną a później wstawiam 0?
30 sty 19:58
Saizou : tak
30 sty 20:02
klaing: Dziękuję w takim razie
30 sty 20:03
Maciess: Spróbuj wyprowadzić wzór na f(n), może coś ułatwi
30 sty 21:04
Adamm:
@Saizou @Maciess
Kompletnie nie tak Panowie
30 sty 22:02
Saizou : Co masz na myśli @Adamm?
30 sty 22:17