matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie płaszczyzny
Bartek1281:
Znaleźć równanie płaszczyzny zawierającej punkt P(1,2,2) oraz prostą x=1+2t, y= 3−t, z=3t
28 sty 17:12
Jerzy:
Czy potrafisz odczytać wektor kierunkowy tej prostej ?
28 sty 17:15