matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Operator rzutu
Justyna:
Niech v
1
=<[1 2 3]> v
2
= <[2 3 5?, 3 5 7]> jak znaleźć operator rzutu wzdłuż jednego v na drugie
27 sty 18:12
Justyna:
v
2
= <[2 3 5],[3 5 7]>
27 sty 18:19