d | |
ln(Ie) ≈ | |
2 |
d | ||
≈ R(0) * (cos(θ))2 + | (sin(θ))2 = | |
1 − v |
d | d | |||
= | ln(Ip) * (1 − (sin(θ))2) + | (sin(θ))2 = | ||
2 | 1 − v |
d | d | d | ||||
= | ln(Ip) + ( | − | ln(Ip))(sin(θ))2 = | |||
2 | 1 − v | 2 |
d | d | 2 | ||||
= | ln(Ip) + | ( | − ln(Ip))(sin(θ))2 | |||
2 | 2 | 1 − v |
2 | ||
ln(Ie) ≈ ln(Ip) + ( | − ln(Ip))(sin(θ))2 | |
1 − v |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |