matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
,
Grzegorz:
ϱu
=4x
3
+6xy
3
ϱx
u(0,y)=y Pomoże ktoś to obliczyć ?
26 sty 17:07
Jerzy:
A jaka jest treść zadania ?
26 sty 17:29
Grzegorz:
Rozwiązać problem.
26 sty 19:27
Mariusz:
u(x,y)=x
4
+3x
2
y
3
+f(y) u(0,y)=f(y) f(y)=y u(x,y)=x
4
+3x
2
y
3
+y Coś takiego ?
29 sty 00:24