45o | 1−cos45o | √2−√2 | ||||
sin(22,5o)=sin( | )=√ | =...= | ||||
2 | 2 | 2 |
3π | ||
cos( | )=? | |
8 |
2*3π | 6π | 3π | |||
= | = | ||||
8 | 8 | 4 |
6π | 3π | |||
cos | =2 cos2 | −1 | ||
8 | 8 |
√2 | 3π | |||
− | +1=2cos2 | |||
2 | 8 |
2−√2 | 3π | ||
=2cos2 | /:2 | ||
2 | 8 |
3π | 2−√2 | |||
cos2 | = | |||
8 | 4 |
3π | √2−√2 | |||
cos( | )= | |||
8 | 2 |
π | √2−√2 | 2+√2 | ||||
sin2 | =1−( | )2= | ||||
8 | 2 | 4 |
3π | 2+√2 | |||
sin( | )= | |||
8 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |