pochodne zło Proszę pomóżcie z tymi zadaniami z góry dziękuje jesteście wielcy
Bied Ulka: sinx
1) y'=e cosx
cos2 x
2)y'=−e sin2x
2sin3 x
3)y'=18e sin2 xcos x
cos x
4)y'=−5e sin x
25 sty 16:14
Jerzy:
A co to niby jest ?
25 sty 16:19
Bleee:
Zapewne to jest esinx/cosx ale autor użył funkcji ulamka
25 sty 16:40
Bied Ulka: że w pierwszym? sorki
sinx(w potedze jest)
y'=e cosx
sorki jeszcze raz mam nadzieje ze o to chodziło
25 sty 17:14
Bied Ulka: sorki teamt do usuniecia zle zadania podane zaraz poprawie wybaczcie cięzki dzien
25 sty 17:15