| 20±4√5 | ||
x= | ||
| 32 |
| 10±2√5 | ||
x= | ||
| 16 |
| 10±2√5 | ||
cos2(x)= | ||
| 16 |
| √10±2√5 | ||
cos(x)= | ||
| 4 |
| √10+2√5 | ||
cos(x)= | ||
| 4 |
| α | 1+cos(α) | |||
cos2( | )= | |||
| 2 | 2 |
| α | 1−cos(α) | |||
sin2( | )= | |||
| 2 | 2 |
| π | 4+√10+2√5 | |||
cos2( | )= | |||
| 20 | 8 |
| π | 4−√10+2√5 | |||
sin2( | )= | |||
| 20 | 8 |
| π | 8+2√10+2√5 | |||
cos2( | )= | |||
| 20 | 16 |
| π | 8−2√10+2√5 | |||
sin2( | )= | |||
| 20 | 16 |
| π | √8+2√10+2√5 | |||
cos( | )= | |||
| 20 | 4 |
| π | √8−2√10+2√5 | |||
sin( | )= | |||
| 20 | 4 |
| π | √3+√5 | √5−√5 | ||||
cos( | )= | + | ||||
| 20 | 4 | 4 |
| π | √3+√5 | √5−√5 | ||||
sin( | )= | − | ||||
| 20 | 4 | 4 |
| π | √12+2√20 | √5−√5 | ||||
cos( | )= | + | ||||
| 20 | 8 | 4 |
| π | √12+2√20 | √5−√5 | ||||
sin( | )= | − | ||||
| 20 | 8 | 4 |
| π | √10 | √2 | √5−√5 | |||||
cos( | )= | + | + | |||||
| 20 | 8 | 8 | 4 |
| π | √10 | √2 | √5−√5 | |||||
sin( | )= | + | − | |||||
| 20 | 8 | 8 | 4 |