matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Natalia:
wykaz ze podane liczny sa rowne A=log
3
2 B=−7log
3
1
2
−3log
3
4
23 lut 21:57
Natalia:
log Natalia: wykaz ze podane liczny sa rowne A=log32 B=−7log3 12−3log34
23 lut 21:59
Godzio:
B = log
3
2
7
− log
3
2
6
= log
3
2 A = B
23 lut 22:00