matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Bardzo bardzo proszę o pomoc, nie mam pojęcia jak to zrobić :(
Flip:
log
3
(x) − 4log(x) =0
24 sty 18:41
Mila:
x>0 log(x)*(log
2
(x)−4)=0 log(x)=0 lub log
2
(x)−4=0 x=1 lub log(x)=2 lub log(x)=−2 Dokończ
24 sty 18:49