pomocy
bbb: | | x(ex − 1) | |
Stosując regułę de l'Hospitala obliczyć granice lim x→0 |
| |
| | 1− cosx | |
24 sty 08:50
Bleee:
Ale nie przejmuj się − będzie 2 termin.
24 sty 08:56
Dark: Współczuję Ci
Bleee, on się może nauczy na drugi termin, ale Ty zjebem jak byłeś tak
pozostaniesz
24 sty 09:00
Blee:
Nigdy nie ukrywałem (i ukrywać nie mam zamiaru), że 'normalny' to ja nie jestem

A co ... mam mu pomóc w oszukiwaniu? Jak pójdzie do kibelka to też mam siedzieć, żeby mu dupę
podcierać?
24 sty 09:13
Jerzy:
| | ex + xex − 1 | | 1 + 0 − 1 | |
= lim |
| = [ |
| ] = 0 |
| | 1 + sinx | | 1 + 0 | |
24 sty 09:22
a@b:
@
Jerzy piłeś coś?

g= 2
24 sty 23:20
Jerzy:
Gdzie widzisz błąd ?
25 sty 10:59
Blee:
w mianowniku Jerzy .... (1−cosx)' to z pewnością nie jest 1 + sinx
25 sty 11:05
Jerzy:
Cześć

Ale plama
25 sty 11:06