15 | ||
P(B) = | to odpowiedź bzdurna (prawdopodobieństwo nie może przekraczać 1). Szukaj błędu | |
6 |
P(A∩B) | 1 | P(A∩B) | ||||
P(A/B)= | ⇔ | = | ||||
P(B) | 5 | P(B) |
P(A∩B) | 1 | P(A∩B) | ||||||||||
P(B/A)= | ⇔ | = | ||||||||||
P(A) | 2 |
|
1 | |
=P(A∩B) | |
6 |
1 |
| ||||||||
= | |||||||||
5 | P(B) |
1 | 1 | ||
*P(B)= | /*5 | ||
5 | 6 |
5 | ||
P(B)= | ||
6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |