Udowodnij - Macierze
PirchHD: Czy prawdziwe jest zdanie
1) jeżeli macierz A B należy do R (n x n kwadratowa) i detAB=−1 to rzA = rz B
2) jezeli macierz A należy R(n x n) oraz detA2=0 to rzA<n
3)jeżeli macierz A B należy R n x n oraz rzA<=n i rzB < n to rz AB <n
4)jeżeli macierz A nalezy do R(9x9) i det(−A)=det(A) to detA=0
Proszę o pomoc i jakieś porady jak robić takie zadania
23 sty 17:36
PirchHD: bump
23 sty 20:42
ABC:
Wczoraj ci jedno zrobiłem a ty ani dziękuję ani pocałuj mnie w d...
23 sty 21:46
PirchHD: dziękuję. Wiem to pierwsze robiłeś bardzo dziękuję
24 sty 08:38