matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
V
sylkaa:
krawedz podstawy graniasoslupa prawidlowego czworokatnego ma dlugosc 4 a przekatnaa tego graniastoslupa 9 jaka jest objetosc?
23 lut 21:25
kaś:
h
2
=81−32=49 h=7 v=16*7=112
23 lut 21:32
sylkaa:
dziekuję
23 lut 21:37