matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
tiy:
√
3x
− 7=3
21 sty 12:42
Jerzy:
10
x =
√
3
21 sty 12:43
salamandra:
√
3x
= 10 /
2
3x= 100 / : 3
100
x =
3
21 sty 12:43
Jerzy:
10
100
Upss ... x = (
)
2
=
√
3
3
21 sty 12:44