matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
kala:
układ równań 2y=
1
3
(x−1)+7 1−x=4(y−1)
23 lut 20:45
kala:
proszę o pomoc
23 lut 20:58
kaś:
6y=x−1+21 1−x=4y−4 −x+6y=20 −x−4y=−5 10y=25 y=2,5 x=−4*2,5 +5 x=−5
23 lut 21:09