matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja liniowa
olgaa:
funkcja liniowa y= (m+
8
m
2
) x+m
2
jest funkcją stałą, gdy: a. m= −1 b. m= 2 c. m= 1 d. m= −2
19 sty 22:43
ite:
funkcja liniowa f(x)=ax+b jest stała gdy a=0
19 sty 22:49
olgaa:
dzieki!
19 sty 23:06