matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
justyś:
oblicz pole powierzchni całkowitej stożka mając dane: a r=4cm,l=1,6dm b h=20cm,l=25cm c h=2,4dm,r=10cm
23 lut 19:38
miki:
korzystamy z l
2
= r
2
+h
2
23 lut 19:42
justyś:
tak
23 lut 19:45
justyś:
25 lut 21:44