matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
,,,
jol:
2
3
x
4
+
√
2
7
9
x
4
23 lut 18:46
tim:
23 lut 18:46
jol:
przy sumie wielomianow muszę dodac do siebie te dwa czynniki
23 lut 18:47
Godzio:
7
25
2
=
9
9
5
√
25
9
=
3
2
5
x
4
+
x
4
= ...
3
3
23 lut 18:58