funkcja homograficzna
TłumokMatematyczny: Podaj przykład funkcji homograficznej f, której dziedziną jest zbiór R \ {p}, a zbiorem
wartości − zbiór R \ {q}.
a) p=7, q=−3
Jak to zrobić?
12 sty 19:49
ABC:

możesz odpowiednio przekształcić wykres funkcji f(x)=1/x dla której dziedziną jest R\{0} a
zbiorem wartości też R\{0}
12 sty 20:27
a@b:
Świetny rysunek :
12 sty 20:41
ABC:
to już do właściciela forum reklamacje
12 sty 20:41
12 sty 20:47
a@b:
12 sty 20:52
ABC: Eta jaka cwana, zrobiła większe kratki żeby nie było widać tego co u mnie
12 sty 20:59
a@b:
12 sty 21:05
a@b:
To teraz mogę "jechać do .. Sanatorium M..
12 sty 21:08