matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdż współrzedne
anulka__1990:
Znajdź współrzędne środka i długośc promienia okręgu x
2
+y
2
+6x+4y+12=0
23 lut 17:47
tim:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1468.html
Przekształć do takiej postaci.
23 lut 17:50
jozd:
( x+3)
2
+ (y+2)
2
=1 S
0
[−3,−2] r=1
23 lut 19:46
anulka__1990:
dziękuje
24 lut 17:48