matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz / jest jako kreska ułamkowa
J3cobek:
3√5/2√3 −4
6 sty 11:23
salamandra:
3
√
5
2
√
3
+4
3
√
5
*2(
√
3
+2)
3
√
5
*(
√
3
+2)
*
=
=
=
2
√
3
−4
2
√
3
+4
(12−16)
−2
3
√
15
+6
√
5
−
2
6 sty 11:31
albi:
3
√
5
Ma być
?
2
√
3
−4
6 sty 11:33