matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz 7-4pierwiastki z 3. Całość pod pierwiastkiem
jadwiga:
Oblicz. 7−4 pierwiastki z 3. Całość pod pierwiaskiem
29 gru 23:11
tiaaa:
√
7−4
√
3
=
√
(2−
√
3
)
2
= |2−
√
3
|=2−
√
3
29 gru 23:30