matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria
nina:
Wykresy funkcji liniowych f(x)=
2
3
x−3 i g(x) =(2a−1)x+1 są prostopadłe gdy a wynosi: a)
1
6
b) −
1
4
c)
5
6
23 lut 17:17
kaś:
2
3
* (2a−1)=−1 odp B
23 lut 19:43
nina:
dzięki
23 lut 21:45