matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mikroekonomia
Please help :
Funkcja produktu przeciętnego ma postać: Q=2L
1
/2*K
1
/2. Wiedząc że K=169 Pl=2 zł, Pk=4zł wyznacz funkcje TC, ATC, AVC, MC.
27 gru 15:35
Blee:
Wybacz ... ale bez definicji będzie ciężko Ci dać gotowca
27 gru 15:39