Życzenia
Mila:
Wszystkim forumowiczom przesyłam serdeczne życzenia
Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze w każdym
dniu nadchodzącego Nowego Roku
23 gru 21:30
a7:
Wesołych Świąt
23 gru 21:42
x: Wzajemnie
Na deser:
Wyznacz współrzędne wektora v w pewnej bazie przestrzeni liniowej V = { [x, y, z, t, u ]: x – y
+ z – t + u = x – y + z – t − u = 0 }, v=[1, 4, 4, 1, 1 ]
23 gru 21:45
Jerzy:
Dołączam się do życzeń,a Tobie Mila tego samego, ale do potęgi n!
23 gru 21:47
ite:
23 gru 22:09
kyrtap: Wesołych i Spokojnych Świąt
23 gru 23:02
Adamm: Życzę Wesołych, algebraicznych świąt.
23 gru 23:03
23 gru 23:03
Ajtek:
Ja również dołączam się do życzeń. Zdrowych, spokojnych, radosnych, w cieple rodzinnym
spędzonych Świąt
.
23 gru 23:14
Saizou : Życzę, aby te święta były takie jakich potrzebujecie, pewne miłości, zdrowia i pieniędzy.
Dodatkowo, aby były one wymarzone i wysnione.
Wesołych świąt!
24 gru 15:37
leo :
24 gru 16:42
janek191:
Dołączam się do życzeń z okazji Świąt Bożego Narodzenia
24 gru 20:57
24 gru 22:01
Mariusz:
Wszystkim forumowiczom przesyłam serdeczne życzenia
Wszystkim , którzy obchodzą
Podobno Paul Euler był pastorem i chciał aby jego syn Leonhard także został pastorem
i tylko dzięki Bernoulliemu (chyba Johannowi) mamy matematyka Leonharda Eulera
Tak napisane jest na wikipediach i ciekawe czy to prawda
25 gru 13:16
a7: Zdrowych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
24 gru 02:22
.: nie ma to jak odgrzebać coś po kilku latach, po co sie wysilać
24 gru 14:58
Damian#UDM: Wzajemnie kochani, wszystkiego dobrego!
24 gru 21:12
24 gru 21:14
Kacper: Wesołych Świąt 😊😊😊
24 gru 21:17
anonim123: W Bożego Narodzenia Czas,
niech miłość będzie w nas,
niech pokój wokół panuje,
a dobro nad złem króluje!
Wesołych Świąt!
⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄
25 gru 12:20
Mila:
Miłego świętowania i szczęśliwego NOWEGO ROKU!
25 gru 17:38
Filip: siema
Saizou i
Mariusz
27 gru 20:04