matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
czy:
jezeli x∊A, to x∊ A ∪ B, a czy także x∊ A ∩ B ?
20 gru 13:55
janek191:
20 gru 14:01
Bleee:
Oczywiście że nie. Niech A = { 1, 2} B = { 2, 3} czy x=1 należy do AnB
20 gru 14:01
czy:
no nie nalezy
20 gru 14:03