Proszę o szybkie rozwiązanie <tych ułamków>
LOL>:): 312 : 438 =?
334 :? = 476
?u +? =476
|
TU WPISAC WYNIK Z DZIALANIA 1
23 lut 15:50
Dawid: nie rozumie tej tresci ...
z pierwszego wychodzi Ci
45 .
a co oznacza ten dugi "?"

nalezy za to wstawiac wynik z poprzedniego czy co ? xD
23 lut 16:03
natka1720: 72 x 835=5670
23 lut 17:03
natka1720: mozna to jeszcze skrocic
23 lut 17:04
XXX: a) 7/2 : 35/8 = 7/2*8/35= 4/5
b)31/6*4/15= 62/45 bo 15/4:45/62= 31/6 15/4*62/45= 31/6
23 lut 17:18
XXX: a) 7/2 : 35/8 = 7/2*8/35= 4/5
b)31/6*4/15= 62/45 bo 15/4:45/62= 31/6 15/4*62/45= 31/6
23 lut 17:18
LOL>:): Dzięki wam
23 lut 18:48