układ równań z parametrem
Olek: dla jakich wartości a∊R rozwiązanie nie istnieje
moim zdaniem takie a nie istnieje
12 gru 18:52
12 gru 19:04
ICSP: x = y = 0
jest zawsze rozwiązaniem bez względu na wybór a.
12 gru 19:09
a7: @ICSP, ale pytanie jest dla jakich a NIE ma rozwiązań
12 gru 19:20
ABC:
bo odpowiedź ICSP jest dla inteligentnych a nie dla tych co kawę słodzą
12 gru 19:22
a7: gratuluję IQ matematycznego, chyba gorzej z IE
12 gru 19:24
ABC:
IE= inteligencja emocjonalna? Kobieta która mnie najmocniej skrzywdziła w życiu była
socjologiem ,specjalistką od inteligencji emocjonalnej i tyle na ten temat
12 gru 19:27
a7: ta osoba to pewnie przysłowiowy szewc co bez butów chodzi, bo czasami najciemniej pod
latarnią....
12 gru 19:29