matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wielomian podaj jego stopień
dainee:
wyznacz wielomian v(x)= [w(x)]
2
i podaj jego stopień W(x) = x
7
− 4x
3
− x
2
+ 3
11 gru 17:14
ICSP:
v(x) = (x
7
− 4x
3
− x
2
+ 3)
2
stopień v(x) = 7*2
11 gru 17:15