9 gru 15:25
Saizou : Wygląda jak zadanie z kolokwium
9 gru 15:56
Franek: Bump. Tak to są zadania na kolokwium
9 gru 18:25
Smuda: bump
9 gru 18:58
Smuda: Czy ktoś tu umie zrobić trudniejsze zadania niż te dla podstawówki?
9 gru 20:11
Blee:
Smuda:
1) Tak potrafią.
2) To forum jest przeznaczone dla PODSTAWÓWKI, (gimnazjum) i LICEUM.
3) Ty natomiast jesteś studentem.
4) Twój komentarz z 20:11 jest całkowicie zbyteczny. Pokazuje to jednocześnie, że jesteś gotów
opluć tego od którego oczekujesz pomocy −−− to o niczym dobrym nie świadczy.
5) Nie wiem jak inni −−− ja po przeczytaniu czegoś takiego z całą pewnością nie mam zamiaru
nawet podpowiedzieć i początkowo chciałem napisać 'odpowiednią' wiązankę w Twoją stronę, ale
sobie podaruję.
9 gru 20:21
Blee:
Ha ... właśnie spojrzałem ... Ty jesteś te "Pan zawsze uprzejmy" i "jak ... haha
To teraz z czystym sumieniem −−− spadaj na bambus gnojku jeden.
Za młody jesteś, żeby innych pouczać.
9 gru 20:26
Blee:
I się teraz nie dziwię dlaczego masz problemy na uczelni z załatwienie spraw ... dorośli są
uczuleni na takich 'rozkapryszonych i roszczeniowych' gnojków jak Ty.
9 gru 20:30
Smuda: kolejny raz sie wypowiadasz nie odpowiadajac na ŻADNE zadane przeze mnie pytanie, ty.
Jakie opluć? po prostu zadania z podstawowki i liceum sa juz razy tyle wałkowane ze wystarczy
uzyc google, natomiast zadan studenckich nigdzie nie ma w internecie ani w ksiazkach
9 gru 20:33
Smuda: Jeszcze czekam na pana ABC który traktuje te forum jako forum dyskusyjne a nie jako forum
matematyczne, ilosc jego odpowiedzi do rozwiazan jest niska
9 gru 20:34
Smuda: Kocham jak ktoś potrafi ocenic czlowieka po tym jak prosi o pomoc przez internet XD
9 gru 20:37
Blee:
Jak nie odpowiedziałem −−− zapytałeś przecież: "Czy ktoś tu umie zrobić trudniejsze zadania niż
te dla podstawówki?"
To Ci "Panie zawsze uprzejmy" odpowiedziałem. Więc odpowiedziałem na 100% Twoich pytań
(zadanych w tym temacie pod nickiem 'Smuda' ... w końcu skąd mogę mieć pewność, że 'Franek' to
też Ty)
Jak na przyszłego 'humanistę' (wątpię by to był przedmiot w ramach studiów technicznych ...
raczej jakaś socjologia, filozofia, ale najprawdopodobniej prawo) masz poważny problem z
czytaniem ze zrozumieniem.
9 gru 20:39
Blee:
To spitalaj stąd i leć gdzie indziej ... czemu się 'męczysz' na tym strasznym forum, na którym
ludzie rozwiązują tylko zadania dla podstawówki albo dyskutują o niczym, a nie zajmują się
'bardziej wymagającymi' zadaniami, które przynoszą takie 'elementy' jak Ty?!
Nie podoba się? To spitalaj ... nikt na siłę Ciebie nie trzyma tutaj.
I nie pitol o o ocenianiu człowieka przez internet bo jakoś Ty "Panie zawsze uprzejmy" już
parokrotnie pokazałeś, że robisz dokładnie to samo. Nie dość że 'roszczeniowiec' to jeszcze w
dodatku hipokryta.
9 gru 20:42
Smuda: Jak nie zamierzasz odpowiedziec na pytanie to po prostu zamknij morde i nic nie pisz, bo juz
mnie wkurwiasz
9 gru 20:42
Smuda: nie mam ochoty pisac z kolesiem który wyzej sra niz dupe ma
9 gru 20:43
Smuda: Mowisz coś o hipokryzji i uprzejmości a sam sie zachowujesz jak niewiadomo kto
9 gru 20:43
Smuda: Gdzie niby oceniałem ludzi? to ty to robisz
9 gru 20:48
Blee:
I na dokładkę −−− śmieszne jest, że innych pouczasz odnośnie 'nie odpowiadania na pytania' a
sam na nie nie odpowiadasz (jeżeli tylko są to dla Ciebie niewygodne pytania).
Ja wyznaję bardzo prostą logikę −−− dla chama jestem chamem. Jak ktoś obraża mnie lub osoby
które znam, to nie widzę powodu, aby kulturalnie się do niego zwracać.
Zauważ, że to TY jako pierwszy naskoczyłeś (pod nickiem Smuda) na forumowiczów i to TY później
pod nickiem Franek próbowałeś wrzucić jeszcze raz zadania mając nadzieję że tym razem (z
czystą kartą) dostaniesz gotowca.
A teraz znowu wracasz na to złe i straszne forum −−− idź sobie na inne ... mało ich 'na
internetach' ?
9 gru 20:50
Smuda: wypierdalaj to wypierdalaj, glupi jestes czy co
9 gru 20:51
Smuda: sram na to co mowisz, juz nie mam na ciebie nerwow
9 gru 20:52
Blee:
Chcesz powiedzieć, że ten post:
"Smuda: Czy ktoś tu umie zrobić trudniejsze zadania niż te dla podstawówki?"
Nie jest przejawem oceniania innych ludzi?
No i zawsze możemy wrócić do 'Twoich początków', czyli do:
" Zachowujecie się jak nadęte bufony które z powodu większej wiedzy ..."
9 gru 20:55
Smuda: czy ty rozumiesz co do ciebie pisze?
9 gru 20:58
Blee:
No to widać, podświadomość daje Ci znać, że jednak jest 'coś na rzeczy'.
Szkoda tylko, że (pomimo, że raczej jesteś inteligentną osobą) nie wyciągniesz wniosków z
Twoich 'przygód na tym forum' i nie nauczysz się bardzo ważnej zasady:
Nigdy nie sraj gdzie jeść później chcesz.
Blee: Jestem głupi debilem
Smuda: Zgadzam się
9 gru 20:59
Blee: Jestem nadętym buffonem z Aspargerem
Smuda: Jeszcze jak
Blee:
no to widzę, że poziomem się cofasz do przedszkola.
No ale co można zrobić innego, skoro nawet podświadomość nie stoi po Twojej stronie, czyż nie
panie "sra wyżej niż dupę ma" ?!
9 gru 21:03
Blee: Chciałbym cię przeprosić Smuda, jestes serio spoko gościem. Przepraszam ze jestem glupi i nie
potrafie ci pomóc i wyzywam sie na ciebie w internecie. Nie wzialem dzisiaj lekow dlatego tak
sie zachowuje
9 gru 21:03
Smuda: Okej spoko mordo nie ma co, ale po prostu odejdz stad i nie wracaj wiecej
9 gru 21:04
Blee:
Jeszcze raz napiszę − widać nie jesteś tego w stanie pojąć − jak nie pasuje to spitalaj z forum
i szukaj gotowca gdzie indziej.
9 gru 21:05
Smuda: Czemu raz piszesz ze nie wziales lekow i mnie przepraszasz a teraz takie cos piszesz. To bardzo
dziwne z twojej strony
9 gru 21:06
Blee:
ponownie:
Widać, że nie zrozumiałeś o co mi chodziło z tym 'cofaniem się do przedszkola'.
Cholera − teraz zaczynam myśleć, że przeceniłem Twoją inteligencję
9 gru 21:09
Pytający:
Blee, nie warto.
9 gru 21:11
Blee: Rozdwojenie jaźni jest bardzo ciężką chorobą, przepraszam jeszcze raz
9 gru 21:11
Smuda: To powiedz tej drugiej osobowosci zeby stad spierdalala
9 gru 21:12
Blee:
Pytający −−− oj tam ... mnie to zaczyna bawić ... wiesz, jestem socjopatą (tak ... jestem) i
śmieszy mnie oglądanie jak się zaczyna wierzgać, zachowując się jak 6−letni bachor, któremu
nie dano cukierka.
9 gru 21:15
Blee: @Pytajacy. Zgadza się, jestem chory psychicznie i Smuda ma rację. Trudno jest opanować mój
socjopacje i charakter w tym nie pomaga i choroba(rozdwojenei jazni i Asparger). Ale cóz
9 gru 21:18
Blee: Nie zwracaj uwagi na tego debila, podszywa się pode mnie ten bachor
9 gru 21:19
Blee:
Ooo ... wszedł na 'wyższy poziom' − teraz najeżdża na samego siebie, 'podszywającego' się pode
mnie
Z niego będzie 'genialny' prawnik. Jak dobrze, że 'na 1 roku jest wysoki poziom, żeby odsiew
zrobić', to może i jego pożegnają z uczelnią.
9 gru 21:22
Blee: Oho. Wszedł na poziom w który pisząc pod moim nickiem najeżdza na samego 'podszywając' się pode
mnie aby inni myśleli że ja się podszywam pod niego, gdzie ja się podszywam pod siebie.
Widzę, że na uczelnię w której się uczy musi być wysoki poziom że takich jak on dopuszczają
9 gru 21:25
Blee:
Przecież każdy wie, że uczelnie od wielu lat stosują konkurs świadectw i praktycznie żaden
kierunek (poza jakimiś architekturami czy innymi medycznymi) nie robi dodatkowej rekrutacji.
Jako, że jesteś na (najprawdopodobniej) studiach prawniczych, to liczyły się punkty z
j.polskiego (wow), z historii (z braku laku), może jakieś WOS'y i na dokładkę z języka obcego
(z pewnością z niewielkim mnożnikiem).
Tak więc −−− poziom uczelni nie można oceniać na podstawie jakiegoś studenta 1roku na kierunku,
na który dostanie się każdy kto ma dobrą pamięć i potrafi napisać krótkie wypracowanie.
To wiedzą inni użytkownicy tego forum. Ty też byś to wiedział, gdybyś myślał logicznie,
potrafił analizować, a przede wszystkim − nie dał się tak łatwo ponosić emocjom i zachowywał
się jak przedszkolak.
9 gru 21:41
Smuda: Nie zesraj sie
9 gru 21:51
Blee:
Szczęśliwie nie jestem już taki małolat (ani jeszcze taki stary), aby nie kontrolować
zwieracza. Dodatkowo niedawno byłem na 'posiedzeniu rady nadzorczej', więc mi to nie grozi.
Pomimo tego − dziękuję za troskę
9 gru 21:53
Smuda: ogolnie to umiesz zrobic zadanie i sie draznisz czy tak po prostu chcesz sie wyzyc po ciezkim
dniu, pracy.studiow?
9 gru 21:56
Blee:
Szczęśliwie miałem bardzo leniwy dzień, bo jestem przeziębiony − więc 'wyżywam' się na Tobie
tylko dlatego, że zachowujesz się roszczeniowo.
Czy potrafię ... 4 z 5 od ręki .. pozostałe − konieczne byłoby poświęcenie paru minut na
przypomnienie sobie teorii.
Więc ... tak 'umiem' zrobić te zadania (to tak jakbyś twierdził, że nie odpowiadam Ci na
pytania). Czy je zrobię i tutaj umieszczę? Odpowiedź brzmi:
9 gru 22:04
Smuda: To czemu tego nie zrobisz, jest pewnie wiele osob ktore chcialoby wiedziec
9 gru 22:05
Blee:
Pomijając Ciebie ... jakoś innych chętnych nie widać.
A nawet gdyby się (magicznie) pojawili, to i tak ze względu na Twoją osobę nie mógłbym tego
zrobić.
Albo jak wolisz: boś buc
9 gru 22:14
Smuda: Przepraszam pana Blee. Wyspowiadam się z tego Bóg będzie mi świadkiem. Tak bardzo zgrzeszyłem,
w słowie i czynie i kłamstwie.
Juz nie będę tak źle na ciebie mówil
9 gru 22:17
Smuda: Tak bardzo zgrzeszylem, mysla uczynkiem i zaniedbanie. Moja wina,moja wina, moja jest to bardzo
wina, Przeto błagam Najświętszą Maryję, zawsze Dziewicę,wszystkich Aniołów i Świętych,i was
bracia i siostryo modlitwę za mnie do Pana Blee naszego[
9 gru 22:25
Adamm: to chyba ten sam idiota co wcześniej jakieś satanistyczne posty robił
9 gru 22:35
Smuda: Nie no bez przesady, sa jakies granice
9 gru 22:36
Bleee:
No i widzisz − właśnie takie wypowiedzi pokazują żeś buc. Pokazują także doskonale że nadal nie
potrafisz zrozumieć że 'nie sra się tam gdzie później chce się jesc'.
Chłopie − Ty szukasz moralnego zwycięstwa? Po tym jak w idiotyczny, prostaki, na poziomie
dzieci z przedszkola próbowałeś mi zajść za skórę?
Dobra − rzucę kość (której i tak zapewne nie chwycisz bo uznasz niezgodna Twej uwagi)
1. Zajrzyj do notatek − − − zadanie na zasadzie: 'żeby nikt nie miał 0 pkt'
2. Zrób zasrana tabelkę i sprawdzaj.
4. i 5. Sprawdź co to są własności, wpisz nazwę tych własności w wujka Google i będziesz miał
dowody.
Te zadania miałbyś już dawno zrobione, gbybys tylko tego chciał.
9 gru 22:38
Smuda: Chociaż sobie obaj humor popoprawilismy. Nie pomogles za wiele bo tylko 3 nie umiem ale dzieki
mordeczko. To tylko internet i nie spinaj sie tak
9 gru 22:43