1−√2 | ||
b) | | | | |
1+√2 |
x 3 | ||
a) f(x) = | ||
x2+9 |
x2−1 | x2 − 1 | |||
b) f(x) = | · | |||
√1+4x | √1+4x2 |
7 | ||
c) f(x) = | ||
x2+2x−1 |
1 | 1 | |||
d) f(x) = | √ | √−5x | ||
2 | 2 |
3x | ||
e) f(x) = | +√x | |
x2−4 |
6 | ||
f) f(x) = | ||
x−1 |
| |||||||||||||||||
a) f(x) = | |||||||||||||||||
√x−1 |
x−5 | ||
b) f(x) = | ||
(x−1)(x+5) |
1 | ||
a)f(x)= − | x+3 | |
2 |
5 | ||
d)f(x)= | ||
x |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |