Jak wyprowadzić x?
janusz: Jak wyprowadzić x?
(ptps)27 = 0,24x47x2−1
prawa srona równania − 0,24x4/7x2−1
7 gru 20:57
Jerzy:
Najlepiej tylnymi drzwiami.
7 gru 21:45
Mila:
Pisz ułamki za pomocą dużego U
U {..} {..} bez spacji po U i między klamrami.
Tego co napisałeś nie można odczytać. ( w mojej przeglądarce)
7 gru 22:36
student: Jerzy, nie spamuj
7 gru 23:33
Mariusz:
student jesteś niegrzeczny
8 gru 01:18
student: To Jerzy jest niegrzeczny, spamer jeden
8 gru 11:32
a7: @janusz czy tam jest
| | pt | | −0,24x4 | |
( |
| )27= |
| |
| | ps | | 7x2−1) | |
8 gru 11:50
Jerzy:
@student.... najwyraźniej Twój poziom intelektualny jest zbyt niski abyś dostrezegł, że w moim
wpisie był zawoalowany ( mam nadzieję,że rozumiesz to słowo) problem, na który zwraca uwagę
a7.
8 gru 12:09
janusz: @a7, tak, dokładnie tak jak napisałeś
9 gru 20:46
a7: a "p" się nie skraca?
9 gru 20:53
a7: 7√U({t}{s})2(7x
2−1)+0,24x
4=0
| | t | | t | |
7√( |
| )2*(7x2) −7√( |
| )2+0,24x4=0 |
| | s | | s | |
x
2=u i u≥0
0,24u
2+7
7√t−
7√=0
| | t | | t | |
Δ= 7√( |
| )2*( 7√( |
| )2−0,96) √Δ= |
| | s | | s | |
u
1= ..... u
2= .......
9 gru 21:19